Само седмици преди премиерата на HTC 10, китайският технологичен блог My Drivers разкрива, че устройството от тайванския гигант ще бъде представено в три различни варианта. Всеки от тези варианти ще предложи нещо различно от останалите, което ще дойде и на различна цена.

Както се вижда от скрийншота по-долу (за разбиращите китайски), един от вариантите ще бъде с процесор Qualcomm Snapdragon 652, 3GB RAM и 16GB вградена памет. Неговата цена се очаква да е около 584 долара.

Вариант две ще е с мощния Snapdragon 820, 3GB RAM, 32GB вградена памет и цена от приблизително 768 долара.

Най-сериозния HTC 10 вариант трябва да дойде с Qualcomm Snapdragon 820, цели 4GB RAM и 128GB вътрешна памет. Той би трябвало да се продава на цена от 905 долара.

htc-10-my-drivers-varian-leak

Освен всичко това, останалите спецификации на HTC 10 са едни и същи за трите варианта – 12-мегапикселова камера с оптична стабилизация, двойна светкавица и лазерен автофокус. Дисплеят трябва да е с големина 5.15 инча, QHD резолюция и технология Super LCD5.

Когато става въпрос за цветовете, HTC 10 може би ще блесне в два различни цвята – черно и сиво. Това се вижда от най-новите снимки, които също идват от Китай и показват панелите, както и чарковете вътре. Но какво очаквате вие от флагмана на HTC? Споделете с нас в коментарите.

htc-10-latest-leak-components