GLOBULTouchSE

GLOBUL Touch Second Edition e новото предложение в линията достъпни и функционални смартфони под собствената марка на оператора.

GLOBUL Тouch SE  е изключително стилен и удобен, работи с операционна система Android Jelly Bean и притежава 3,5-инчов капацитивен мултитъч дисплей и 3,2-мегапикселова камера. Устройството е изключително подходящо за любителите на социалните мрежи и лесното споделяне с приятели, тъй като се предлага с предварително инсталирани приложения facebook, Twitter, YouTube и Foursquare.

Потребителите на GLOBUL Touch SE могат да се възползват също така от безплатното приложение GLOBUL Travel&Surf, чрез което могат да проверяват текущото потребление на своя роуминг пакет Travel&Surf директно от екрана на смартфона, както и да закупуват нови пакети Travel&Surf. Освен това, смартфонът разполага с предварите лно инсталиранo приложениe за разпознаване на песни.

Устройството предлага още Wi-Fi и Bluetooth свързаност, както и A-GPS навигация, а също така и FM радио, MP3 плейър и слот за допълнителна карта-памет microSD до 32 GB.

GLOBUL Тouch SE се предлага в два цвята –  черен и бял и с включен в компекта flip cover в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на цена от само 1 лв. с ДДС в брой с двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL Web&Talk 49,99.