facebook-app-ios

Не, не говорим за Slingshot приложението, което Facebook представи миналата година за iOS и Android и което силно се конкурира със Snapchat. Става въпрос за функции, подобни на тези в Snapchat, които обаче от днес вече са налични в самото приложение на социалната мрежа за iOS.

Изглежда нереализираната покупка на Snapchat от страна на Марк Зукърбърг и компания, ги кара да работят здраво над нещо, което да предостави подобно преживяване на техните потребители. Ето защо от днес, всички потребители на iOS с Facebook профил и мобилното приложение на социалната мрежа, могат да ъплоудват снимки, които да променят с цветен текстов коментар, филтри, стикери и т.н. Може би ще се досетите за това, което виждаме от около месец в мобилното приложение – всеки има възможност да слага стикери на снимките си при ъплоуд. Facebook сега разширяват тази функционалност с допълнителни благинки.

И тъй като стикерите са налични и през мобилното приложение за Android, не е изключено да видим и останалите функции достъпни през някое Android базирано смарт устройство съвсем скоро. До тогава обаче, само хората с iOS устройства ще могат да изпробват забавния нов начин за ъплоуд.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS