Ще ви представим няколко интересни приложения за влюбени двойки, които искат да се постоянно „свързани“ със своите половинки.

1.Feel Mе

Feel Me e приложение за iOS, което в реално време ви показва, къде другият човек докосва своя iPhone. Когато двете страни докоснат една и съща част от екрана той започва да свети и вибрира. Приложението е идеално за двойки, които  не се виждат често или са физически разделени, но чувстват липсата си постоянно. Регистрирайте се тук , за да разберете кога Feel Mе ще бъде пуснато официално.

null

Платформа? Приложението е само за iOS.

2. Duet

Duet за iPhone е очарователен начин да поканите приятел или любим човек на среща. За това ви е нужно само да свалите приложението и да изберете лица от списъка ви с контакти, които да добавите към вашия мобилен кръг в приложението. „Дуетът“ се създава като изпратите лична покана на избрания човек, който той може да приеме или отхвърли. Към поканите можете да добавяте както бележки, така и видео съобщения. Абонатите, които не разполагат с приложението, но са поканени ще получат уведомителни смс-и.

null

Платформа? Приложението е безплатно за iOS потребители. В скоро време се очаква и за други мобилни платформи.

3. Pair 

Подобно на Feel Me, Pair дава възможността за виртуална целувка чрез поставянето на палците на екрана по едно и също време, на едно и също място чрез опцията „ThumbKiss“. С това приложение обаче двойките могат и да изпращат лични съобщения, видео материали и снимки. Приложението ви известява , кога партньорът ви е онлайн и ви дава възможността да рисувате заедно. Има списък със задачи и архив за важни, и значими дати, и моменти.

null

Платформа? Приложението е безплатно за iOS и Android.

4. TheIceBreak

Това приложение има за цел да подсили връзката ви. TheIceBreak задава на двойката различни и забавни въпроси, чиито отговори могат да бъдат както лични, така и публични. Всичко се върти около това да познавате половинката си, колкото се може по-добре. Всеки един отговор носи на потребителя даден брой  „Date Night Coins“, които в последствие се разменят в определени ресторанти като ваучери за отстъпка. Всеки един потребител разполага и с лична стена, където може да получава различни съобщения от любимия си.

null

Платформа? TheIceBreak е безплатно приложение за потребители на iOS.

5. Tokii

Tokii е приложение за iOS, което насърчава двойките да споделят повече за своите чувства и емоции. Освен това в приложението ще намерите и повече от 250 игри, които да споделите с половинката си или да играете сами.

null

Платформа? Безплатно приложение за iOS.

6. HeyTell

HeyTell ви позволява да записвате и изпращате кратки съобщения на любимия човек, където и да се намирате. Приложението е бързо, дискретно и лично. Препоръчва се за хора, които пътуват често и двойки, които имат прекалено натоварено ежедневие и не намират достатъчно време за връзката си.

null

Платформа? Приложението е за потребители на iOS и Android и е безплатно.

Източник: Mashable.com