Добре дошли в ръководството ни за „умни“ подаръци! Тъй като изборът на подаръци за любимите ни хора винаги е труден, обикновено се нуждаем от помощ. През 2018 година, обаче, възможностите са толкова много, че търсенето по магазините наистина може да предизвика сериозно главоболие. Все пак, когато говорим за света на технологиите, има някои ефективни и интересни идеи, които ще зарадват вашите близки.

Представяме ви четири много удобни „умни“ устройства като за умни хора, които са сред най-добрите технологични подаръци, които можете да подарите тази есен.

Устройство за търсене на ключове

Това е моден начин да гарантирате, че вашият близък никога няма да има проблеми при намирането на ключовете. Звучи жестоко, нали? Това малко устройство се свързва с телефона на потребителя чрез Bluetooth и помага за намирането на така ценните ключове. Определено е подарък, който ще бъде високо оценен.

Умен“ щепсел

С един евтин интелигентен щепсел вашият приятел или член на семейството ви ще може да превърне всяко устройство в „умно“ такова. Той може да автоматизира всяко включено в него устройство, за да го включва и изключва въз основа на различни условия, включително температура, влажност, време, замърсяване, изгрев и залез слънце.

Автоматизиран грил

Удобният малък грил, свързан с Bluetooth, е чудесен подарък за грил майсторите. Той ще следи изкъсо тяхното барбекю и ще изпраща предупреждение към техния смартфон, когато пържола им е напълно готова. Плюс това приложението му ще им даде препоръчително време и температури за готвене. Колко е хубаво да има подаръци, които правят и храната „умна“.

Устройство за поливане на градината

Умното“ устройство за поливане на градината ще помогне на вашите близки да запазят своите любими растения идеално напоени, с помощта на Google Assistant или Alexa. Потребителите могат да използвате гласов асистент или приложение, за да персонализират графика за пръскане и поливане на градината си с цветя или зеленчуци.

Няма нищо по-хубаво от това да си „смарт“. Позволете го на себе си и на своите любими хора!