Всички в интернет пространството, от вчера, обсъжат изображението, което виждате по-горе. Да, това е главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук, който е публикувал снимката си в туитър. Забелязвате ли огромното устойство, което се очертава в десния му джоб? Това да не би да е iPhone 8?

Ако в действителност Кук държи осмицата, това означава, че новият флагман на ябълките ще бъде правоъгълен и огромен (имайки предвид, че Тим Кук е висок мъж).

В първият момент се забелязва само това че Кук изглежда доста щастлив по време на своето посещение при производителите в Синсинати. Кой дори е обърнал внимание на телефона? Е, сега след като цял свят знае, всички погледи ще са вперени в джоба на Кук…

Вече знаем горе-долу какво да очакваме от предстоящия смартфон. Едва ли някой се е съмнявал, че той няма да бъде голям и правоъгълен… Е все пак, ако някой е имал съмнения, те вече са се изпарили. Както пише в туита по-горе: „Твърде дълъг е, за да е Phone 7 и твърде тесен, за да бъде iPhone 7 Plus“. Няма какво друго да е освен iPhone 8.