Най- доброто от Google и LG на „Достъпна цена“

Nexus 4 е най-новото дете на компаниите Google и LG. Наскоро се появи и в България, а аз вече имах възможността да тествам продукта.

IMG_6516

В повечето западни страни този телефон се счита за достъпен хай енд продукт. Дали това е валидно и за България ще кажете вие. В следващите страници ще ви представя в детайли с какви впечатления останах през времето, която прекарах с Nexus 4. Няма да ви губя времето с излишни неща, а ще ви запозная с основите на Nexus – кралят на Android.

Дизайн и усещане

Устройството притежава наистина красива визия. Предната част е заета изцяло от екрана, а в малкото свободно пространство, в горния десен ъгъл, LG разполагат предната камера. Nexus 4 не притежава сензорни бутони, което се компенсира със софтуерни такива. Под екрана намираме LED индикатор за нотификации. В лявата част на телефона ще намерите бутоните за контрол на звука,  а в дясната бутон този за включване и изключване. Моето мнение е, че Power бутона можеше да бъде малко по-ниско разположен. Също така, бутонът не е от най-лесно натискащите се и понякога се налага допълнителен натиск за да усвои това, за което е предназначен.

Задния панел е с много красива текстура, която придава блестящ ефект под определени ъгли. Разчупената задна част се допълва от логата на LG и Nexus.

Задната камера и светкавицата са разположенив горната дясна част на устройството.

В ръката усещам лек и удобен смартфон, който седи стабилно и сигурно докато се използва.

Галерия:

[nggallery id=65]

 

1
2
3
4
5
6
Сподели
Предишна страницаSony показа нова реклама на Xperia Z
Следваща страницаiWatch на Apple ще излезе докрая на годината
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.