moto 360-1

Moto 360 несъмнено е едно от най-очакваните устройства това лято и безспорно визуално е най-интересният умен часовник, който сме виждали до този момент. Със своя напълно сферичен цветен дисплей, Mоto 360 все още е уникален в сегмента си, макар че все повече компании започват да представят подобни джаджи. Той напомня много на традиционните ръчни часовници, което се очертава като голям плюс, ако съдим по коментарите на потребителите. По-долу можете да видите първото официалното промо видео, пуснато от Motorola, което показва часовника и неговите функции.

Още с началото на Google I/O бяха официално представени LG G Watch и Samsung Gear Live – първите умни часовници с Android Wear. Вече знаем пълните им характеристики, както и кога ще бъдат налични и на каква цена. Moto 360 е третото устройство, което ще работи с Android Wear. Представителите на Motorola показаха работещи устройства, чийто софтуер все още не е напълно функционален, но дават много добра представа за реалните дизайн, размери и възможности на Moto 360.

Все пак компанията отказва да сподели пълните му характеристики, което подсказва, че устройството не е съвсем готово. Засега знаем, че Moto 360 ще е наличен в два цвята (черен и сребрист) и ще влезе в продажба в началото на есента. Имайки предвид уникалния му дисплей и качествените материали на изработка, можем да очакваме, че Moto 360 ще бъде най-скъпият умен часовник досега.