М-тел се стреми постоянно да повишава качеството на услугите си и да намалява цените. В мрежата се появи слух за нов тарифен план, който ще разчупи сферата на мобилните комуникации.

В сайта MobileBulgaria се появи вътрешна информация за обновените условия на тарифния план Mega Loop, който досега включваше 2000 минути към мрежата на Loop и групата от Семейство и приятели и 30 минути към всички национални фиксирани и мобилни мрежи.

Новият тарифен план ще включва, освен досегашните отстъпки, и 1000 смс-а към мобилната мрежа на оператора, както и неограничен мобилен интернет, отново за 9.90лв.

Вижте какво предлага Mega Loop в момента :

Mega Loop с новите условия ще включва:

– 2000 минути към LOOP и Семейство и Приятели
– 30 безплатни минути към национални фиксирани и мобилни мрежи
– Неограничен мобилен интернет на месец*
– 1000 безплатни SMS в мрежата на LOOP и M-Tel
– 0,29 лв/мин. към всички нац. мобилни и фиксирани мрежи

Досега Mega Loop предлагаше само по 50 смс-а в мрежата на оператора и 100 MB включен интернет трафик към плана. Очаква се тази седмица да се пусне тарифния план с обновените условия, като клиентите на оператора ще могат да се въползват не само от 50, а от цели 1000 смс-а. Освен това, интернетът няма да е 100 мб, а ще бъде с неограничен трафик.

*Включените мегабайти на бърза скорост са 150. При достигане на потребление от 150МВ, скоростта ще бъде намалена до 64 Kbps.

Всички отстъпки ще бъдат валидни за целия период на договора, като от промоционалните условия ще могат да се възползват и стари, и нови клиенти.

Информацията в този пост не е потвърдена официално от Мобилтел ЕАД, но се предполага, че така ще изглежда новият план.

 

Официално: М-тел пусна Mega Loop Summer. Повече информация в официалното прессъобщение тук

5 Коментари

Comments are closed.