Юни

 

 

„Шпиони“ (Spy)

https://www.youtube.com/watch?v=9zc3KTQJvK4

Ето и поредния филм от Пол Фейг, в който жени, които не предполагате, че биха могли да се справят с някаква задача, го правят повече от добре. Е, не и без някои усложнения, разбира се, иначе не би било комедия. В ролите ще видите Роуз Бърн, Джъд Лоу и Джейсън Стейтъм.
– Премиера: 5 юни


 

„Полтъргайст“ (Poltergeist)

Гил Кенан, познат ни като режисьор на „Къща-чудовище“ (Monster House) и „Тайната на скрития град“ (City of Ember), се завръща на големия екран. Този път опитът му е с нов филм за небезизвестния дух, тормозещ обитавани къщи Полтъргайст. Дали новата лента ще стигне класиката отпреди 33 години, предстои да разберем.
– Премиера: 5 юни


 

„Антураж“ (Entourage)

Дъг Елин ще пренесе феновете на сериала „Антураж“ обратно в света на киното и филмовите звезди. Всеки, който е харесвал телевизионното шоу на HBO, не бива да пропуска премиерата на поредната продукция, в която познатите лица отново влизат в ролите си.
– Премиера: 12 юни


 

„Джурасик свят“ (Jurassic World)

По идея и с герои на Майкъл Крайтън, „Джурасик свят“ ще разкаже историята, която като действие се развива няколко години след инцидента в първия филм. Крис Прат ще влезе в ролята на закоравял ловджия, който изглежда ловува заедно със стадо обучени раптори. Какво по-хубаво?
– Премиера: 12 юни


 

„Отвътре навън“ (Inside Out)

Disney и Pixar пак се стремят да ни покажат нещо интересно с новата анимация „Отвътре навън“. В нея ще видим емоциите на хората, персонифицирани като странни малки човечета, всяко със своите навици и кахъри. Как ще се отрази това на отношенията между глевните герои, ще видите след месец и нещо.
– Премиера: 19 юни


 

„Приятелю, Тед 2“ (Ted 2)

Ако първият филм за живота на плюшеното мече с лоши навици ви е харесал, можете да се насладите и на продължението му. Определено съм сигурен, че и тази продукция ще бъка от типични простотии, хумор и глупости, така че който харесва такива филми, лятото е момента за това.
– Премиера: 26 юни