htc one a9

Миналия месец изтече снимка на предстоящия флагман HTC One A9, с кодовото име Aero, от която разбрахме, че устройството доста ще прилича на iPhone. Днес @Evleaks публиква ново изображение на смартфона в Twitter, от което разбираме, че той ще се предлага в шест цвята – Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gary, Rose Gold и Cast Iron.

Според слуховете HTC One A9 ще бъде с 10-ядрен процесор MediaTek Helio X20, 5.2-инчов QHD дисплей, 4GB RAM, а основната му камера ще поддържа RAW формата. Според непотвърдена информация устройството ще е на цена между 500 – 600 долара. Новият модел на тайванската компания ще дойде с последната версия на мобилната операционна система на Google – Android 6.0 Marshmallow.

Шер Уанг, главният изпълнителен директор на HTC, заяви че One A9 трябва да помогне на слабите продажби на тайванския производител. HTC ще проведе събитие на 29 септември, на което се очаква да бъде обявен новият хай-енд смартфон, като на него може да видим и първият умен часовник на производителя.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS