Слуховете и изтичането на интересна информация около бъдещия iPhone 7 не спират. Днес сме свидетели на поредното такова – в интернет се появиха рендери на калъф за iPhone 7 Plus, които загатват към функционалността му и това какво ще видим при неговия външен хардуерен дизайн.

Както можете да видите от снимките, липсата на аудио жак отново се потвърждава. Освен това обаче, виждаме и Smart Connector, подобен на този при iPad Pro. За разлика от таблета обаче, тук е малко вероятно той да служи за удобна хардуерна клавиатура. Слуховете по-скоро сочат към нов модел калъф с вградена батерия. Друга информация пък твърди, че Apple са експериментирали с този Smart Connector и впоследствие той е отпаднал от дизайна.

Независимо от това, поглеждайки задния панел вече можем със сигурност да кажем – iPhone 7 Plus ексклузивно ще бъде с двойна камера. Двата сензора ще бъдат с еднакъв размер, а заедно с тях отзад ще видим близко разположена светкавица и заден микрофон.

Сега остава да чакаме премиерата на тазгодишния iPhone от Apple. Междувременно няма да се разсърим ако се появят още снимки или слухове.

apple-iphone-7-plus-case-leak-2

apple-iphone-7-plus-case-leak-3

apple-iphone-7-plus-case-leak-4