Samsung-Galaxy-Note5-leak1

С наближаването на датата на официалното представяне на дългоочаквания фаблет Samsung Galaxy Note 5 започна да се появява все повече информация за бъдещото устройство.

Samsung днес също така обяви дата за официалното събитие, на което ще бъде представен новият фаблет.  То се нарича „Galaxy Unpacked 2015“ и ще се проведе на 13 август в Ню Йорк. Най-вероятно, освен премиерата на Galaxy Note 5, ще видим и Galaxy S6 Edge Plus.

Най-новото около Note 5 е изтичането на предварителни снимки на фаблета, които изглеждат наистина автентични. И макар да не виждаме големи нововъведения, които да се различават значително от тези в спекулациите и слуховете до момента, изображенията все пак са любопитни.

На едно от тях се вижда Note 5 в пластмасов защитен калъф от японската марка Nillkin, което означава, че няма съществени различни в размера на устройството. Виждаме също и S-Pen на обичайното му място, но без видим механизъм за автоматично изваждане. До него има поставен говорител. Въпреки някои от твърденията и слуховете, на снимките не се вижда USB Type C порт за връзка, а стандартен micro USB. С наближаването на премиерата очакваме и потвърждение на техническите характеристики на Note 5.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS