С новия предплатен пакет b-connect happytime, потребителите ще разполагат с до 2200 бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL при презареждане на кредита за разговори.

Клиентите на новия b-connect happytime ще получат 500 включени минути към пет номера от група „За приятели“, както и 3 лв. първоначален кредит при активиране, като цената на пакета е 6 лв.

При всяко презареждане, потребителите ще получават бонус минути към номерата от група „За приятели“, както и допълнителни Happy Hour бонус минути за разговори в мобилната мрежа на GLOBUL в часовия интервал от 10:00 до 11:00 часа сутринта. Бонус минутите, както и включените в пакета минути, са валидни за срок от 31 дни.

Бонус минутите са получават както следва:

  • Презареждане в размер от 6 до 9 лв – 250 минути към група „За приятели“ и 25 Happy Hour бонус минути.
  • Презареждане в размер от 10 до 39 лв. –  1000 бонус минути към номерата в група „За приятели“ и 100 Happy Hour бонус минути.
  • Презареждане в размер от 40 лв. или повече – 2000 бонус минути към групата и 200 Happy Hour бонус минути.

След изчерпване на бонус минутите, разговорите към група „За приятели“ се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към всички други мрежи в страната вече са на цена от 39 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.