MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви ново допълнение към линията си от 4K Ultra HD дисплеи. Със своя размер от 43 инча, този нов модел е и най-големия в гамата до момента. Той предлага същото брилянтно 4K UHD зрително преживяване, детайли и прецизност като своите събратя. Изключително големият екран дава на професионалистите повече пространство за работа отвсякога. С поддръжката на MultiView е възможно да се наблюдават видео потоци от четири независими източника едновременно, без компромис относно чувството за пространство на десктопа, което дисплей с такъв размер създава.

Новият дисплей Philips BDM4350UC използва високопроизводителен панел, за да предложи UltraClear, 4K UHD изображения с резолюция 3840 x 2160 пиксела – четири пъти повече от Full HD, което означава четири пъти по-голяма чистота на картината. Дисплеят кара снимките и графиките да оживяват, независимо от приложението. CAD потребителите могат да увеличават фините детайли на сложните дизайни. При географски проучвания научните изображения също се показват с повече чистота отвсякога. Финансовите експерти, извличащи данни в безкрайни, сложни електронни таблици, могат да разположат всичко пред погледа си, без да се налага да се взират в миниатюрни клетки. А креативните професионалисти също ще оценят ултра фините детайли и щедрото пространство на екрана, осигурено от този изключителен дисплей.

Без значение дали хората работят самостоятелно или събират по половин дузина колеги около себе си, за да си сътрудничат върху задачите, всеки има чудесен изглед към екрана. Усъвършенстваната технология на панела гарантира запазване на детайлите и цветовете от всякакъв ъгъл, дори при почти странично гледане. Ултра тънката рамка позволява долепяне на два 43-инчови дисплея за получаване на още по-широка перспектива. Този режим създава огромна и широка панорама, без погледът да е подразнен от рамките на дисплеите.

С 43-инчово 4K UHD пространство, на екрана има много място за работа с различни прозорци и приложения, подредени едно до друго. Функцията MultiView е идеална за ситуации, в които информация от няколко източника трябва да бъде възприемана и обработвана  – тя позволява на потребителите да стриймват входен сигнал от  четири системи и да изобразяват до четири Full HD прозореца на екрана едновременно. Функцията Picture-by-Picture (PbP) дава важен поглед върху данните, например в контролни центрове за управление на трафика, наблюдение на времето, контрол на въздушното движение или охрана на обекти. Четири видео потока от камери от различни източници могат да бъдат наблюдавани на един и същи екран. В офиса ръководителите на екипи могат да преглеждат съдържание от четири преносими компютъра, което осигурява по-голяма лекота и продуктивност по време на срещи и дискусии, където информацията постъпва от няколко души.

Други потребителите могат да предпочетат да комбинират работата с удоволствието – с Picture-in-Picture режима (PiP), който поддържа две устройства, потребителите могат да държат отворен прозорец, например от излъчване на футболен мач на живо от ТВ приемник, докато продължават да работят на PC-то.

Наборът от възможности за свързване включва HDMI, DisplayPort и MHL за стриймване на съдържание от мобилни устройства (докато устройството се зарежда по същото време). Новият 43-инчов 4K Ultra HD дисплей е проектиран да предлага свобода на избора и за работа, и за удоволствие. Super-speed USB 3.0 (със скорост 5.0 Gbit/s – 10 пъти по-бързо от USB 2.0) позволява на потребителите да се насладят на 4K Ultra HD съдържание при 60Hz.
Новият 43-инчов Philips BDM4350UC ще бъде наличен в началото на май на препоръчителна цена от 1399 лв.