windows-10-logo-featured

Microsoft обеща, че Windows 10 ще бъде пуснат това лято, но до този момент нямаше информация точно на коя дата ще се случи това. Днес компанията разкри, че новата версия на операционната система ще дойде на 29 юли. Това означава, че софтуерният гигант скоро ще финализира новите функции в Windows.

Последните версии все повече изглеждат като финални, което показва прогреса на Microsoft. Те все още включват много промени, но проблеми и бъгове също не липсват. Microsoft има по-малко от два месеца, за да оправи всичко, преди софтуерът да достигне до потребителите.

Много от новите функции в Windows 10 са част от универсалните приложения Windows Apps, като софтуерният гигант може лесно да ги ъпдейтне преди потребителите да купят нови джаджи с Windows 10. Напомняме, че новата версия на операционната система няма да бъде безлатна за пиратските копия. Причината за тази промяна е, че устройствата с пиратски Windows са изложени на по-голям риск от вируси, кражба на лични данни и проблеми при работа. Те не са поддържани официално от Microsoft или някой партньор, който може да гарантира сигурността им.

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS