Ридли Скот и компания сериозно са решили да ни забавляват с интересни тийзъри, режисирани във вид на истински интервюта с астронавтите от тима Ares 3. В романа „Марсианецът“ те са едни от първите хора, стъпили на повърхността на Марс в близкото бъдеще. И ето, че по-малко от два месеца преди премиерата на филма по кино салоните в България, студиото пусна нов триминутен тийзър, който да разкрие още малко за героите на филма.

От първа ръка ви казвам, че този тийзър невероятно добре обхваща атмосферата на романа, по който е базиран и филмът на Ридли Скот. Да, „The Martian“ определено ще бъде продукция, която ще покаже какво е да си абсолютно сам на друга планета, но пък от друга страна книгата е пълна с плоските и не чак толкова плоски шеги и самоирония на астронавта Марк Уатни. Уверен съм, че можем да очакваме нещо подобно и от „The Martian“, когато той излезе през октомври.

Смятате ли да гледате поредния филм от Ридли Скот? Фенове ли сте на неговото творчество? Вижте тийзъра по-горе и споделете мнението си с нас в коментарите. „The Martian“ излиза по кината на 2 октомври тази година.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS