kitkat

kitkat sony

Sony обяви, че започва актуализацията до Android 4.4 KitKat за част от своите устройства, включително Xperia Z1, Z1 Compact и Z Ultra. С ъпдейта идват редица подобрения, като увеличаване на производителността и оптимизация на потребителския интерфейс.

Добавени са и някои промени в статус бара и бързите настройки, които ще ги направят още по-интуитивни и адаптивни, гарантирайки на потребителите, че ще получават известия само за това, което им трябва. Sony е включила и новата стартова анимация от PlayStation 4 и динамични тапети на стартовия екран и локскрийна също ще внесат известна свежест след актуализацията.

Всички малки приложения на Sony като Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select и Smart Social Camera ще бъдат обновени. Мултимедийните приложения WALKMAN и Album and Movies ще получат по-интуитивен интерфейс и интеграция с облачната услуга на компанията, а уникалната Xperia Themes – възможността за сваляне на над 280 допълнителни пакети от Sony Select. Sony обещава дългоочакваният ъпдейт до Android 4.4 KitKat и за Xperia Z, ZL и Xperia Tablet Z в средата на второто тримесечие.

Ако вече сте сред щастливците, получили KitKat, споделете с нас в коментарите.