N3

Oppo N3 е на път да зарадва своите фенове и компанията не пропуска да ни зарадва с още тийзъри преди премиерата на новия флагман. Новата снимка, която бе пусната в мрежата преди няколко часа, основно набляга на камерата. Самият надпис “precision optics” сам говори за себе си и подсказва, че явно от Oppo са поработили много над нея, след като това е основният фокус.

ВИЖ ОЩЕ: Видео: Allview H7s е страхотен и евтин таблет

За Oppo N3 се слуша от много време и вече неведнъж видяхме различни изтекли снимки на телефона. От тази специално може да заключим, че наличието на скенер за пръстови отпечатъци също не е изключено. Все пак, точно под камерата, може да видите нещо, което наподобява бутон, но по-вероятно е да е именно скенер за пръстови отпечатъци. Това не е изненада, най-малкото защото вече всички залагат на тази функция. Къде работеща, къде – не, ясно е, че скоро всеки телефон ще я има.

Като изключим това, страничната лайсна може да се каже, че прилича на метална, но гърбът 100% ще е от поликарбонат. До момента се знае и за наличието на Snapdragon 805 чипсет и 3GB RAM, което само ще изкачи телефона в челните позиции, редом до новите Galaxy Note 4, iPhone 6, Nexus 6 и LG G3.