OnePlus One

OnePlus One

Вече чакаме премиерата на втория „flagship killer“, както OnePlus сами наричат своя смартфон. И макар докато го видим да остава още доста време, официална информация за неговите характеристики вече започва да се разпространява. Днес разбираме няколко интересни неща за OnePlus 2.

Вече знаем, че OnePlus 2 ще бъде захранван от мощния чип Qualcomm Snapdragon 810. Компанията обяви, че 64-битовият процесор ще бъде версия 2.1, заедно с графична платка Adreno 430. И въпреки че имаше оплаквания от прегряване с този чип, надяваме се новата версия да носи и подобрения за това. Но това не е всичко – тъй като става въпрос за последния чип от Qualcomm, то OnePlus 2 ще поддържа 4K видео и дори възможност за жесток гейминг в 3D. Производителите сериозно ни надъхват и с един туит от вчера:

Точно така – OnePlus 2 ще бъде с USB Type-C порт за зареждане и прехвърляне на данни. Това е трети смартфон, за който чуваме това, въпреки че другите два (следващият Nexus и Galaxy Note 5) са само слухове. И ако можем да вярваме на туита по-горе, то премиерата на телефона ще бъде скоро и ще изпревари всички останали с интегрирането на USB Type-C при смартфоните.

Цената на OnePlus 2 се предполага че ще бъде малко над 300 долара, а освен това има слух и за част от останалите спецификации – чакаме 3GB RAM, както и 5.5-инчов QHD дисплей. Е, какво мислите? Ще бъде ли и този OnePlus убиец?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS