MotoXStyleXPlay-970-80

На официално събитие днес Motorola обяви Moto X Style. Компанията най-много набляга на основата камера, която я с 21-мегапикселов сензор, представяйки я като „най-добрата в света“. Дисплеят на този модел е 5.7-инчов с Quad HD резолюция, като съотношението на екран-тяло е 76%, което означава, че дисплеят заема почти цялата предна страна на телефона.

Към характеристиките на Moto X Style влизат още 6-ядрен 1.8GHz процесор Snapdragon, 3GB RAM, 64GB вградена памет и слот за micrsoSD карти. Капацитетът на батерията е 3,000 mAh и от Motorola казват, че Moto X Style ще предлага „най-бързото в света турбо зареждане“. Смартфонът е с ново водонепромокаемо покритие, LTE и операционна система Android Lollipop.

Името Style идва от селекцията от материали и цветове – има гръб от истинска кожа, дърво, както и силиконов вариант. Moto X ще бъде на пазара от септември, а цената му ще започва от 200 долара и ще достига до над 300 в зависимост от избрания модел. Motorola също така заяви, че ще продава „Pure Edition“ вариант на телефона в САЩ, който ще е с приоритет при получаване на Android ъпдейти.

Moto-X-Style-event-July-28-13-1280x720

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS