Moto E

Moto E

Motorola представи своя най-евтин смартфон – Moto E. За 129 долара потребителите ще получат 4.3-инчов qHD дисплей, процесор Snapdragon 200 с две ядра Cortex A7 с тактова честота 1,2 GHz, графичен процесор Adreno 302 GPU с тактова честота 400 MHz, достатъчен за да осигури добро геймплей изживяване.

Устройството е с 1GB оперативна и 4GB вградена памет, слот за microSD карти до 32GB, 5-мегапикселова камера и 1980mAh батерия. И не само това, апаратът идва с най-новата версия на операционната система  Android 4.4 KitKat и гарантирани ъпдейти.

Физически Moto E много прилича на своите събратя, а като софтуер предлага функциите Motorola Assist, за интелигентни възможности за контрол в различни ситуации, Motorola Migrate за прехвърляне на потребителските данни от по-старо устройство и Motorola Alert, позволяваща лесно споделяне на местоположението с близки и приятели.

Симпатичният мъник Moto E ще се продава в повече от 80 страни в цял свят и може да бъде поръчан от сайта на Motorola. Ето и официалното видео:

Може би точно Moto E ще постави началото на края за обикновените телефони?

Сподели
Предишна страницаGalaxy S5 Prime идва през юни
Следваща страницаLG Uni8 прилича на G2, но ще работи с Windows Phone 8.1
Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в Smart News. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии, като е била администратор на най-големия български Android форум.