oleg petrov lg g2

LG G2

LG започна поетапно да пуска ъпдейтите до Android 5.0.2 за LG G2. Телефон, за който често питахте дали ще се порадва на новата версия на операционната система на Google. Е, вече знаем, че това ще се случи. На няколко места потребители съобщат, че им се е появила нотификация за новата версия.

Имайте предвид, че може и да ви излезе грешка при свалянето и актуализирането. От това, което намерих като решение на този проблем, най-точен е вариантът да ползвате LG Mobile Support. Преди това задължително си прехвърлете важните данни на компютъра. Направете един хард ресет и след това преминете към ъпдейта. Като приключи има шанс пак да имате проблеми, но след още един хард ресет всичко трябва да е наред.

Все пак проблеми с Android Lollipop има и те не са само с LG G2. Препоръчвам да попрочетете хубаво за всички бъгове, които може да се появят, защото има шанс да спре да работи SIM картата и всякакви други неприятни неща, които просто може да не си заслужават да се жертвате, само и само да има последната версия.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS