LeTV-One-Max-9

LeTV е китайска компания, наскоро станала известна в цял свят с изказването на изпълнителния й директор, който сравни Apple с Хитлер. Днес тя представи три нови смартфона с амбицията да се бори с големите конкуренти на пазара. Това са LeTV One, LeTV One Pro и LeTV Max, наричани от компанията „суперфони“. Те предлагат впечатляващи характеристики, при това за половината цена на сегашните флагмани. LeTV също така ще позволи на потребителите да видят колко точно струват телефоните им, с което се цели тяхната пълна информираност за купуваната стока.

LeTV може да вдигне летвата високо – трите нови смартфона са първите, които идват с USB Type-C порт, който ще се превърне в новия стандарт за повечето устройства. Компанията също така търди, че One, One Pro и LeTV Max са първите телефони без странични рамки. Последите два също така ще дойдат с LeHi-fi, който обещава страхотно качество на звука.

LeTV One Max

LeTV-One-Max

One Max е с 6.33-инчов Quad HD (1440 x 2560) дисплей, Snapdragon 810 процесор, 4GB LPDDR4 RAM и 64GB/128GB вградена eMMC 5.0 памет. Основната камера на този смартфон е 21-мегапикселова със Sony IMX230 сензор, оптична стабилизация на изображението и 192-точков автофокус. Предната е 4-мегапикселова UltraPixel. Батерията е 3400mAh/3500mAh, а операционната система Android 5.0 Lollipop с EUI. Към характеристиките на LeTV One Max още влизат сензор за пръстови отпечатъци и LeHI-FI аудио. Компанията обещава конкурентна цена, но все още няма информация каква точно ще бъде тя. Смартфонът скоро ще бъде пуснат на пазара.

LeTV One Pro

letv_one_pro

LeTV One Pro е с 5.5-инчов Quad HD (1440 x 2560) дисплей, Snapdragon 810, 4GB RAM и 32GB вградена памет. При този модел основната камера е 13-мегапикселова (Sony IMX214 сензор), с оптична стабилизация на изображението и двутонална светкавица. Предната отново е 4-мегапикселова UltraPixel. Устройството вече може да се поръча на територията на Китай, а цената му е 2499 китайски юана (около 400 долара) за версията с 32GB и 2699 юана за модела с 63GB (около 435 долара).

LeTV One

letv_one

LeTV One ще дойде с 5.5-инчов дисплей с резолюция 1080×1920 пиксела, 8-ядрения MediaTek Helio X10 процесор (първият пуснат в продажба смартфон с този чип) с тактова честота до 2.2GHz, 3GB RAM и 16GB вградена памет. Основата камера е 13-мегапикселова с оптична стабилизация на изображението, двутонна светкавица, а предната е 5 мегапиксела. Капацитетът на батерията при този модел е 3000mAh.

LeTV One е най-евтиното предложение сред новите смартфони. Задният му панел е направен от пластмаса, докато LeTV One Max и LeTV One Pro са от метал. Той ще се предлага за около 240 долара, което е страхотна цена, предвид неговите характеристики.

Няма как да не признаем, че LeTV наистина ни кара да се замислим колко точно струват новите флагмани, пускайки в продажба три страхотни устройства на доста ниски цени. Няма как и да отречем, че въпреки характеристиките, тези смартфони имат доста сходен дизайн, наподобяващ моделите на Apple, HTC и други големи имена на пазара. Вие как мислите, това ли е правилната формула за успех?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS