Концеп;ия за iPhone 8 | Снимка: Tech Driven Times

Както ви разказахме преди време, очакваме следващият iPhone да дойде в три варианта, като основният (iPhone 8 или iPhone X, както смятат някои) ще бъде с масивен 5.8-инчов дисплей. Това твърдеше Минг-Чи Куо от KGI Securities и ето, че от Forbes потвърждават неговите слухове.

Осланяйки се на доклад от финансовата медия Nikkei, Forbes твърдят, че iPhone 8 моделът с OLED дисплей ще има 5.15-инчова използваема част от екрана, докато останалата част ще бъде заета от тъчскрийн повърхност, подобно Touch Bar при новите MacBook Pro.

Концеп;ия за iPhone 8 | Снимка: Tech Driven Times
Концеп;ия за iPhone 8 | Снимка: Tech Driven Times

Това не само се очертава като най-големия iPhone до сега, ами вероятно ще бъде и най-скъпия такъв, произвеждан от Apple. Според Куо той ще струва на феновете на компанията цели 1000 долара. Ако обаче 5.8-инчовата големина ви плаши, не се притеснявайте. Както Nikkei, така и Минг-Чи Куо смятат, че Apple ще смали безелите до такава степен, че всъщност OLED iPhone-ът ще е по-малък от сегашния Plus модел.

Освен радикалния редизайн за iPhone X (което показва, че от представянето на първия Apple смартфон са минали 10 години), Купертино се очаква да представят още два смартфона — с имена на моделите съответно iPhone 7S и iPhone 7S Plus, които ще са ъпгрейд на съществуващите устройства.

Е, бихте ли платили 1000 долара за iPhone 8? Ами малко повече, както обикновено става в България? Споделете с нас в коментарите.

1 коментар

  1. Аз не бих дал, 2400лв(по груби сметки ще струва толкова в България). за телефон. Това са вече страшно много пари. Въпреки че съм фен на ябълката, почват да се оливат вече. А и да не говорим, че с всеки нов модел телефон или мак, здравината на устройствата остава все на по-заден план и започват да се ползват все по некачествени компоненти.

Comments are closed.