Четвърти октомври — тази дата запишете в календарите си ако искате да видите как Google ще представи новите си продукти. Очакваме софтуерния гигант официално да ни покаже новите ребрандирани смартфони Pixel (и Pixel XL), асистентът Google Home, Daydream VR устройство и Chromecast с 4K възможности. А пък по думите на Android Police, сигурен източник твърди, че това ще стане на 4 октомври.

Двата нови смартфона на Google, с операционна система Android 7.0 Nougat, трябва да се появят скоро. До колкото е известно към момента, те са разработени от HTC (освен ако има нещо, което не знаем…) и ще се казват Pixel и Pixel XL. Освен тях трябва да получим и допълнителна информация за домашния гласов асистент Google Home, който беше представен на I/O конференцията през май.

Android Police очакват Google да покаже за първи път и своя версия на хедсет за Daydream VR платформата, който може би ще се казва Daydream View. Освен всичко това, вече е време и за нов Chromecast. Такъв с функция да стриймва в резолюция 4K трябваше да дойде миналата година, но това не се случи. Така че очаквайте го на 4 октомври.

Остава да почакаме, за да видим дали и кога Google ще потвърди официално премиерната дата на всички тези нови продукти.