Google Handwriting Input е най-готиното приложение за писане

0

В мрежата има десетки клавиатури, които предлагат различни методи за писане, но Google Handwriting Input е най-готината, която сте ползвали. Още преди няколко дни ви показахме няколко интересни клавиатури, които ще променят начина ви на писане, но с новото приложение на Google може и да забравите за всичко останало.

Google Handwriting Input в общи линии е това, което очаквате – метод за писане на съобщения, чрез въвеждане на ръкописни символи. И работи чудесно, гарантирам ви. Реших да го пробвам и макар да знам, че клавиатурата на LG G3 е най-удобната, която съм ползвал, Google Handwriting Input има шанс да се превърне в следващия ми начин, по-който си чатя с всички.

Приложението работи както със стилус, така и с въвеждане на символите с пръст. Отчита всичко изключително точно и по време на моите тестове не обърка абсолютно нищо. Може да разпознава въвеждането на емотикони и поддържа 82 езика сред които е и българския. Специално на нашия роден език може да разпознава кога свършва дадена дума и започва друга, без да трябва да натискате спейс ръчно, което е супер, защото просто си въвеждате буквите, а приложението автоматично ги прави на думи.

Със сигурност обаче няма да е много удобно за телефони с малки дисплеи, ако се наложи да пишете в движение, но за нещо от 5 инача или повече е перфектен начин да пишете. Google Handwriting Input е наличен за таблети и смартфони безплатно и може да бъде свален още сега.

Свали Google Handwriting Input от Google Play Store