which phone android

Без много шум Google пусна нов инструмент Which Phone, който ще помага на хората да намират подходящия за тях Android телефон. Той ще пита потребителите да изберат трите основни неща, за които ползват своя смартфон, както и колко често ги употребяват. Предложенията ще включват говорене, пишене на съобщения, игри, музика, снимки и „изразяване на моя стил“. След това Google ще обработи данните и ще предложи три устройства, както и линкове до магазини за тяхното купуване.

which phone

Не бива да очаквате прекалено много от Which Phone, защото в повечето случаи ще ви излязат флагмани – обикновено LG G4, Samsung Galaxy S6.S6 edge и т.н. Ако поискате по-евтини модели, ще ви се покажат миналогодишните топ предложения на големите компания. В това, разбира се, има логика, защото хай-енд устройствата имат най-добрите спецификации и функции и с тях ще правите всичко, което искате – стрийминг на видеа, заснемане на качествени снимки и т.н.

За по-персонализирани предложения с инструмента също така може да поискате различни размери, цени и мобилни оператори, но тази опция за момента е налична само за територията на САЩ.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS