Note 4

Note 4

След като вчера научихме, че Galaxy Note 4 ще бъде представен на 3 септември, днес отново имаме интересна информация за него.

Според вътрешна информация на колегите от SamMobile, компанията ще представи редица нови функции в следващото поколение на своя фаблет, които в момента се тестват с Android 4.4.3.

“Swipe to launch Motion Launcher”, “Aqua Capture”, “Multi Network for Booster” и “Smart Fingerprint” са само част от тях.

Aqua Capture изглежда ще бъде режим, подобен на Aqua Mode при Galaxy S4 Active, който позволява на потребителите да снимат под вода, което явно потвърждава водоустойчивостта на Note 4.

Multi Network for Booster може би ще е нещо като функцията Download Booster на Galaxy S5, която комбинира Wi-Fi и мобилни данни за по-бързо изтегляне на големи файлове.

Swipe to launch Motion Launcher звучи като функцията Motion Launch на HTC One M8, позволяваща на потребителите да събудят устройството или да стартират някоя негова функция, чрез плъзгане по заключения му екран.

Що се отнася до Smart Fingerprint, можем да предположим, че това ще бъде още един начин за персонализиране на функциите на сензора за пръстови отпечатъци, добавящ повече възможности към вече съществуващите при Galaxy S5 отключване и извършване на плащания през PayPal.

Разбира се тази информация е много ранна, тъй като има още три месеца до премиерата на Note 4, но е любопитно да повдигнем завесата и да надникнем към бъдещите функции на дългоочаквания фаблет. Samsung съчетава най-добрия хардуер с най-иновативния софтуер в своята серия Note и можем да бъдем сигурни, че Note 4 няма да е изключение от това правило.