Deadpool

DeadpoolФеновете на емблематичния супергерой Deadpool най-сетне ще могат да видят и филмова екранизация, или поне така изглежда.

Преди няколко месеца видяхме компютърно генерирана сцена с участието на Райън Рейнолдс, която е използвана за демонстрация на това, което продуцентите искали от филм за популярния геройна Marvel – Deadpool. Ето го и видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=LoXGsv9nsNs

Както се досещате видеото стана хит, всички го харесаха! Пиперливия език на Deadpool „изтънченото“ му чувство за хумор и бруталната им комбинация с разрушение и кръв са запазена марка на Deadpool. Райън Рейнолдс не веднъж е заявявал, че е готов да се нагърби с проекта, а определено феновете са съгласни с неговото мнение, че той е идеалния избор за ролята.

Deadpool не е от най-популярните супергерои у нас, но уви в щатите е с огромна фен база. Тези от вас (аз включително), които не познавате този образ ще трябва да се доверят на масовото мнение или да изчетат комиксите. Очакваме филма в началото на 2016, освен ако FOX не си променят мнението.

Сподели
Предишна страницаБъдещето идва със Sony SmartEyeglass
Следваща страницаБатман vs. Супермен vs. Междузвездни войни?
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.