Apple Music

Apple Music вече е тук заедно с iOS 8.4, тъй че ако имате iPhone или iPad, значи е време да направите ъпдейт. След като преди години Apple беше едно от големите имена в света на дигиталната музика, сега компанията има шанс да си върне малко от старата слава.

Apple Music ще струва 9.99 долара на месец или 14.99 долара за семеен план, в който може да влязат до 6 човека. За тази цел трябва да е активирано iCloud Family Sharing. За сравнение, Spotify също предлага план за 14.99 долара на месец, но от него могат да се възползват само до давама души. Добрата новина е, че потребителите ще получат три месеца безплатен тестови период.

Срещу платеният абонамент потребителите ще могат да теглят албуми и плейлисти, които да слушат по-късно в офлайн режим, докато останалите ще могат да слушат само радио станциите в Apple Music, с ограничено пропускане на песни. iTunes Radio вече ще работи с големи имена като Dr. Dre, will.i.am, Pharrell и Drake, които ще се изявяват като DJ-и. Първата станция се казва BeatsOne и ще бъде налична в 100 страни. В нея ще бъдат пускани песни денонощно и ще работят трима DJ-и – Zane Lowe, Ebro Darden и Julie Adenuga.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS