Обичате ли водоустойчиви телефони? Явно всички обичат и държат на това качество на съвременните джаджи. Това дава възможност да се гмурнете с телефона си и да направите няколко уникални кадъра. Allview разбира това и се стреми да предложи най-доброто на клиентите си, като в същото време запазва и богато разнообразие от възможности. Последната такава, която представяме на вашето внимание е Allview E2 JUMP. Това е телефон със стандарт IPX5, който гарантира за неговата водоустойчивост. В комбинация с това имаме две SIM карти и 4.5-инчов IPS дисплей.

ВИЖ ОЩЕ: Този телефон има 5000 mAh батерия

Смартфонът разполага с 4.5-инчов IPS дисплей, с който ще започнем най-напред. Той предлага широк зрителен ъгъл и естествени цветове на изображенията, което е нормално за IPS. Специална технология, която принципно се използва в строителството, е приложена и тук, като тя елиминира пропуските между LCD екрана и стъклото, като по този начин се гарантират ясни и ярки изображения и ниска консумация на енергия.

Що се отнася до операционната система, тя е Android 4.4 KitKat, задвижвана от четириядрен процесор на 1.3 GHz. Имаме 1GB оперативна памет и 8GB вътрешна памет, която естествено може да увеличите до 32GB с microSD карта. Цялостното представяне на софтуера и хардуера е задоволително и без проблем ще може да разцъквате обичайните си дневни занимание. Обръщаме внимание на това, че Allview E2 JUMP не е геймърски телефон, което трябва да ви говори, че перформънсът няма да е на хай-енд ниво. Тук е моментът да споменем и 2000 mAh батерия, която дава до 8 часа време за работа и до 8 дни в режим на готовност.

Allview E2 JUMP има мултифункционален дизайн, с ярък контраст между зелено и черно, което винаги ще ви прави център на вниманието. Този телефон е предвиден най-вече за млади хора, с интензивен начин на живот. Устойчив на дъжд, пръски вода и сняг, той е изключително добре капсулован, което го прави идеален за всякакви екстремни ситуации.

Allview E2 JUMP е оборудван с 5MP основна камер, която поддържа функции като Gesture Shot, Face Beauty, HDR, Eraser и може да прави видео запис на FullHD резолюция. Като цяло снимките може да кажем, че са със задоволително качество, но все пак има малко неточности в цветовете и динамиката.

Allview E2 JUMP започват от 135 евро, а повече информация за него може да намерите в сайта на производителя: www.allview.ro