Идеята за перфектния дом преследва много хора и всеки иска да направи своето жилище красиво и уютно. За българите може да чуете на места една приказка, че „ние строим къщи като за последно“, но тази приказка има и още няколко разновидности, които няма да засягам сега. Е, как да направим дома си мястото, където може да намерим спокойствие и топлина?

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА LG G FLEX 2

Вариантите в общи линии са два: с много пари и с не толкова много пари. Преди няколко дни ви показах как от палети може да направите доста впечатляващо обзавеждане, което направо си е без пари. Днес ще ви покажа няколко снимки с различни дизайнерски и архитектурни решения, за които ще ви трябват една идея повече пари. Наистина има варианти, в които средствата са определящи, но предполагам, че сред вас има и такива, които са с малко повече възможности.

На снимките има идеи, които може да приложите както за апартаменти, така и ако живеете в къща. Не съм сигурен дали всички ще ви харесат, но ако имате идея, която е по-различна, може да споделите в коментарите.

amazing-house-interior-design-ideas-2 amazing-house-interior-design-ideas-3 amazing-house-interior-design-ideas-4 amazing-house-interior-design-ideas-5 amazing-house-interior-design-ideas-6 amazing-house-interior-design-ideas-7 amazing-house-interior-design-ideas-8 amazing-house-interior-design-ideas-9 amazing-house-interior-design-ideas-11 amazing-house-interior-design-ideas-12 amazing-house-interior-design-ideas-13amazing-house-interior-design-ideas-14 amazing-house-interior-design-ideas-15 amazing-house-interior-design-ideas-16 amazing-house-interior-design-ideas-17 amazing-house-interior-design-ideas-18 amazing-house-interior-design-ideas-19