Теленор

С най-новото промоционално предложение на Теленор, клиентите на оператора ще разполагат с 1000 минути към всички национални мобилни и фиксирани мрежи и 2000 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост при месечна такса от само 20 лв. за целия срок на договора.

ВИЖ ОЩЕ: Samsung Galaxy Note Edge вече в магазините на VIVACOM

Предложението е валидно с двугодишен договор за абонаментен план Web & Talk за всички нови клиенти на оператора, както и за настоящи абонати при преподписване на съществуващ договор до 26 февруари 2015 г.

Промоционалното предложение на Теленор включва и двойно повече национални минути извън мрежата на оператора с абонаментните планове Теленор Резерв 13.99, 19.99 и 24.99, както и двойно повече минути към всички мрежи с плановете Теленор Стандарт 8.99 и 13.99, също валидни за целия срок на договора при подписване на двугодишен договор.

Повече информация за новите промоции на Теленор е налична на официалния уебсайт на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всички магазини на компанията и официалните партньори.