ВИЖТЕ ВИДЕОТО, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЙ СПЕЧЕЛИ


 

Здравейте, приятели!

Решихме да направим една скромна игра в Smart News, в която ще дадем възможност на един от вас да спечели нова външна батерия Avantree Juno 6800 mAh. Условията за участие са много лесни и всеки може да се включи.

Всичко, което е необходимо, за да участвате, е да споделите ваши снимки в коментарите под статията. Снимките може да са на пролетна тема, от ваша екскурзия, нещо забавно, което сте преживели скоро или каквото прецените, че може да ви спечели първото място. Лимит на снимките, които може да качите, няма.

След това остава да съберете най-много харесвания на вашата снимка, защото 10 от вас, имащи най-много лайкове (отчитат се на всяка поотделно, а не на няколко общо), ще се класират във финалния кръг, където на случаен принцип ще изтеглим един от вас във видео, което ще бъде публикувано онлайн. Имайте предвид, че няма да зачитаме харесванията от анонимни потребители в Disqus.

 

1. Сподели твоите снимки

2. Събери най-много харесвания

3. Участвай в томбола и спечели

 

Не забравяйте да споделите с вашите познати, които също могат да участват, а освен това и да гласуват за вашата снимка. Това е всичко. Играта ще продължи до 15 май включително, а победителят ще бъде обявен на 18 май.

Желаем успех на всички!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS