Alleged-Apple-iPhone-6-front-panel-leaks

Появи се предполагаема снимка на предния панел на iPhone 6, която показва, че слуховете за новия смартфон на Apple са верни и той ще има 4.7-инчов екран.

Твърди се, че снимката е направена в един от заводите отговорни за производството на iPhone 6 в Китай. Разположението на различните елементи на панела наподобява това на iPhone 5S, като разлика има единствено в големината на дисплея. Колегите от PhoneArena, дори са си направили труда да изследват изображението, използвайки показания iPhone 5 за мащаб и са достигнали до заключението, че показания дисплей е около 18% по-голям от този на iPhone 5/5S, което се равнява точно на 4.7 инча.

Разбира се, истинността на снимката не може да бъде потвърдена към този момент. Дори и iPhone 6 да има по-голям дисплей, тук може и да става въпрос за прототип и финалният дизайн на панела да бъде различен.

През последните месеци почти всеки слух около новия iPhone гласеше, че устройството ще има по-голям дисплей, а най-спекулираният размер беше именно 4.7 инча. Едно обаче е сигурно – с наближаването на есента слуховете и „течовете“ около новото устройство на Apple само ще зачестят.