apple-tv-remote

На 9 септември Apple ще представи iPhone 6s и 6s Plus, но също така се очаква тогава да видим и следващото поколение Apple TV. Според данни на 9to5Mac устройството ще бъде на по-висока цена – между 149 и 199 долара, което е значително увеличение от исканите 69 долара за сегашния модел, и ще е на пазара през октомври.

Apple изглежда ще продължи да предлага по-евтиното трето поколение Apple TV. Компанията също така планира следващата година да пусне новата си телевизионна стрийминг услуга и за двете устройства, се съобщава в публикацията на 9to5mac. Все още не е ясно кога тя ще бъда готова, тъй като според непотвърдена информация Apple има проблеми с лицензионните сделки с местните телевизии и радиа. Целта на технологичния гигант е да включи предаване на живо програмите на най-големите телевизии в градовете в САЩ.

Oчаква се Apple TV да дойде с редица подобрения, включително App Store, гласов контрол чрез Siri и ново дистанционно с тъчпад. Промени вероятно ще има и по дизайна, като Apple TV трябва да е по-тънък. На разработчиците пък най-накрая ще бъде позволено да създават приложения за телевизионния екран.

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS