sex-robot

През следващата половина от XXI век ще е напълно нормално да правим секс с роботи, смята Хелън Дрискол. Тя е психолог в Университета в Съндърланд в Обединеното кралство. Хелън добавя към своята теза и мнението, че е напълно възможно човек да се влюби в робот.

Коментарите ѝ станаха публично достояние по време на обсъждане напредъка на развитието при секс куклите. С все повечето разработки на виртуалната реалност ще е напълно възможно да се повторят усещанията при секс, което ще даде възможност на роботите да развият тази функция.

Компании, които създават порнографско съдържание, вече започнаха да снимат продукции с възможност за преглеждане в среда на виртуална реалност. Гледането е възможно чрез специализирано средство, например Oculus Rift или Google Cardboard.

Тази изцяло нова перспектива при порнографския филм ни приближава все по-близо до ново ниво на усещанията, получени чрез технологиите. С развитието на технологиите при роботиката е напълно естествено целият този опит да бъде прехвърлен и при роботите.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS