Ревю на Samsung Galaxy S7 Edge

5

Samsung Galaxy S7 вече е тук и неуморно се доказва като един от най-добрите смартфони тази година. Същото важи и за неговия по-голям брат Galaxy S7 Edge, който ще ви представим днес. Тази година Samsung заложиха на два различни размера за флагманите си – S7 Edge със своите 5.5 инча е малко по-голям от стандартния модел. Но това не е единственото различно при него.

Дизайн и външен вид

Samsung Galaxy S7 edge Picture 9

Първо за дизайна – Samsung Galaxy S7 Edge отново е направен от стъкло и метал, както беше случаят и с предшественика му от миналата година. Samsung отново заложиха на премиум материалите, което от една страна оправдава по-високата цена на апарата. Отпред S7 Edge изпъква с голям 5.5-инчов екран, който блести в 2K (1440 x 2560) резолюция с технологията AMOLED. Предната камера като че ли е малко по-голяма от миналогодишната, а и при Home бутона има леки промени.

Samsung Galaxy S7 edge Picture 15Всичко това обаче, сигурен съм, не е от съществено значение за повечето потребители. Затова нека обърнем внимание на задния панел. Той е стъклен и когато го погледнете, едно нещо веднага прави впечатление – основната камера този път не е толкова издадена от гърба, колкото при Galaxy S6 моделите. Това би трябвало да помогне за по-трудното ѝ издраскване, но кой знае…

5 Коментари

  1. Смени си името на статията, щото това е чист хейт, а не ревю… то бива плюене все по таз марка, ама вече се излагате. Смешна история

  2. Защо мислиш, че статията е хейт? Изразил съм какво мисля за S7 Edge, а именно – много добър телефон, добра батерия, чудесна камера (с изключение на видеото може би). Ако визираш коментарите ми за скенера за пръстови отпечатъци – отбелязъл съм, че хваща бързо и че не ми допада това, че трябва да се натисне. На някои хора може би така им е по-удобно. Относно Edge панела, какво? Нямам право да го смятам за неудобен?

    Не смятам материала за неудачен. Ревю се пише обективно – с мнение за продукта, каквото в случая смятам, че съм дал. Ползвал съм Samsung години наред. S7 е стъпка в правилната посока, определено.

  3. Така е ревю се пише обективно, нещо, което смятам, че не сте направили. Човек като го чете и остава с впечатлението, че са вадени коментари на потребители от различни форуми. Не се дава някаква конкретна оценка по различните показатели. Както и да е .. Поздрави

  4. Edge ми харесва като външеност, но наистина е неудобен за ползване

  5. Когато се прави ревю, се излагат х-ки на модела, без да се дава мнение, което е СУБЕКТИВНО. Целта на ревюто е излагане на възможности, а не ЛИЧНИ мнения. Ако на ВАС извитият панел Ви е неудобен, то за мен е единственото нещо, което отличава от другите телефони с изискаността си.

Comments are closed.