• Централният офис и още няколко локации собственост на семейство Найденови под засилена проверка.
  • Дейността на един от най-големите хазартни гиганти в България Efbet и собствениците Стефан Найденов Найденов, Боян Стефанов Найденов и Цветомир Стефанов Найденов са разследвани от ДАНС.
  • Акцията се е състояла на 04.10.2019г (петък).

 

След продължително разследване по подаден сигнал във връзка с редица нарушения на Закона за хазарта и прикриване на данъци, агенти на ДАНС съставиха акция срещу собствениците на Efbet. Акцията се е състояла в петък на 4-ти октомври, когато службите са нахлули в централния офис на хазартната верига.

Освен централният офис на Efbet, който се намира на бул. Джеймс Баучер 20 в Лозенец, редица други локации, също собственост на Стефан Найденов Найденов и синовете му, са били проверени.

Тримата партньори са разследвани от службите и заради връзката им с хора от организираната престъпност в България и чужбина. Разследват се и контактите на Боян Стефанов Найденов и Цветомир Стефанов Найденов с лица, свързани с Италианската мафия.

Efbet е собственост на компанията Brobet LTD. Компанията е регистрирана в Малта (Brobet Limited Reg.No: C 40842, Villa Ichang, No.16, TriqMons.Alfredo Mifsud, Ta’Xbiex XBX1063, Malta), като нейни собствениц са Стефан Найденов и синовете му Цветомир и Боян.

 

Сподели
Предишна страницаОткрит е нов инструмент за редактиране на гени
Следваща страницаБихте ли дарили лицето си на хуманоиден робот
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.