Ридли Скот се е заел да екранизира изключително популярния и успешен роман на автора Анди Уеър „Марсианецът“ (The Martian). Тази година трябва да гледаме филма по кината, като в главната роля ще видим Мат Деймън. И тъй като премиерата на продукцията наближава, вече всички се ослушват за трейлър, включително и аз. Смея да твърдя, че това е една от най-хубавите книги, които съм чел в последно време и очаквам филма с нетърпение. И ето, че след толкова чакане, вече можем да гледаме тийзър.

Вчера в YouTube се появи клип от канала ARES: live, който е със заглавие „Ares 3: Farewell“ и е сниман във вид на видео дневник на астронавти в космоса. Клипчето наподобява видеата, които сме виждали от Международната космическа станция и има за цел да привлече вниманието на зрителите със своята „правдоподобност“. Мисията Ares, в чиято трета част астронавтът Марк Уатни е член, тепърва ще замине за Марс и това видео е нещо като сбогуване с планетата Земя и нейните обитатели. Можете да го видите по-горе. Обърнете внимание на фийда от Twitter постове, които се появяват на екрана по време на „стрийма“, забавни са.

Във „The Martian“ участват редица известни актьори, като Мат Деймън отново влиза в космически костюм, след като се появи за малко в „Интерстелар“ миналата година. Заедно с него ще видим Джесика Частейн (отново „Интерстелар“), Кейт Мара („127 часа“), Шон Бийн („Игра на тронове“), Джеф Даниелс („От глупав по-глупав“) и Майкъл Пеня („Краят на смяната“). Премиерата на „The Martian“ на Ридли Скот е планирана за 25 ноември тази година (за САЩ).

Обновено:

Изглежда въпросният тийзър, който излезе вчера, се явява чисто и просто нещо, което да ни подготви за днешния славен понеделник с първи официален триминутен трейлър за епичната екранизация на „The Martian“. Смея да твърдя, че останах очарван от начина, по който видеото по-долу е реализирано. Определено може да се каже, че гъделичка, но за да разберем доближава ли се продукцията до оригиналния хартиен материал, трябва да гледаме филма. Вижте въпросния трейлър, който беше официално пуснат днес.

Сър Ридли Скот, моля ви не ни разочаровайте!

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS