galaxy s6 edge plus

В немския сайт „All Aboud Samsung“ бяха публикувани снимки, за които се твърди, че показват новия Galaxy S6 edge Plus – предстоящата версия с по-големи размери на флагмана на корейската компания с извит от двете страни дисплей.

Устройсвото е поставено до Galaxy Note 4, което разкрива, че той е с почти същата височина като него, но е с по-малка широчина. Според слуховете неговият дисплей трябва да е с 5.7 инча, докато при по-малкият му брат той е с големина от 5.1 инча.

Все още няма данни за пълните спецификации на Galaxy S6 edge Plus, но по-рано този месец изтекоха някои детайли за тях. Твърди се, че фаблетът ще е с 32GB вградена памер, 16-мегапикселова осносна и 5-мегапикселова предна камера, а операционната система трябва да е Android 5.1.1.

Очаква се S6 edge Plus да бъде обявен заедно с Galaxy Note 5 на 12 август, а не на IFA 2015, защото Samsung иска да избегне пряката конкуренция с Apple и новите iPhone-и, които ще бъдат обявени през септември. Документ от FCC също така потвърди, че този модел ще се предлага от големите телекоми в САЩ, включително T-Mobile, AT&T и Verizon.

galaxy-s6-edge-plus

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS