BlackBerry-SliderVenice.jpg
BlackBerry Slider/Venice

Днес се появиха снимките на три необявени смартфона от BlackBerry. Първият от тях е Oslo, наследникът на BlackBerry Passport. Той ще бъде със сходни на своя предшественик спецификации, включващи дисплей с 1440 x 1440 резолюция, процесор Snapdragon 800, 13-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация на изображението и 3450 mAh батерия. И този модел ще бъде със същата физическа и виртуална QWERTY клавиатура с допълнителни бутони на екранa, показващи се на базата на това какво пишете. BlackBerry Oslo най-вероятно ще бъде представен на 30 юни.

Вторият телефон е P’9984, като „Р“ тук означава, че ще видим модел BlackBerry Porsche Design. Той ще бъде представен след Passport, а на изтеклата снимка се вижда специалната QWERTY клавиатура в стил Porsche Design.

Последното устройство се нарича BlackBerry Slider или BlackBerry Venice. От показаното се вижда, че дисплят му ще бъде леко извит, показани са и предните говорители, които ще са в долната част на телефона. Изглежда този модел доста ще наподобява BlackBerry Torch 9810, представен през 2011 г.

BlackBerry Slider/Venice ще бъде с 5.1-инчов екран с резолюция 1440 x 2560, 8-ядрен процесор, 3650 mAh батерия, 16-меапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера. Очаква се този модел да бъде обавен през есента.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS