Ето, че утре започва новият месец и нямам търпение да ви представя пет от филмите, които задължително да гледате. Април отстъпва на екшъните, които ще ви разтърсят на мястото ви и ще разсипят пуканките, които сте си взели. В никакъв случай обаче не казвам да не си взимате пуканки. Е, да започваме!

„Бързи и яростни 7“ (Furious 7)

Най-новото попълнение в поредицата филми за хора, които обичат високи скорости, хубави коли и много, ама много екшън! Режисьорът Джейм Уан отново ще ви срещне с диваците от компанията на Доминик Торето, както и ще разберем каква ще е съдбата на героя на Пол Уокър Брайън.
Премиера: 3 април

„Бог от машината“ (Ex Machina)

Тази интересна психо-фантастика от сценариста на „Слънчева светлита“ (Sunshine) и „28 дни по-късно“ (28 Days Later) Алекс Гарланд ще разкаже историята на млад програмист (Домнал Глийсън), който е избран тайно да тества първия в света изкуствен интелект. Нищо не е такова, каквото изглежда. Тая силни надежди, че това ще е една от добрите фантастики тази година. Ще разберем скоро.
Премиера: 10 април

„Пандиз експерт“ (Get Hard)

Не е задължително екшънът да е сериозен. Тук той е в комедиен формат, с участиено на Уил Феръл („Водещият: Легендата за Рон Бургунди“) и Кевин Харт („Ченге за един ден“), а режисьор е Итън Коен.
Премиера: 10 април

„Ченгето на мола 2“ (Paul Blart: Mall Cop 2)

След не особено успешната първа част на историята за Пол Бларт, Кевин Джеймс („Хитч“ и „Царят на квартала“) отново влиза в ролята на охранителя на местния мол. В каква комична ситуация ще се забърка този път можете да разберете,  само ако гледате филма.
Премиера: 17 април

„Отмъстителите 2“ (Avengers: Age of Ultron)

Няма как да минем без дългоочаквания нов филм от Marvel Studios и режисьора Джош Уидън. Тук Отмъстителите ще се изправят пред Ultron, който е част от провалилата се програма за отбрана, в която и Тони Старк има пръст.
Премиера: 24 април

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS