палети

Никога не е лесно да си обзаведеш дома по начин, който да е удобен, красив и евтин, но понякога има и решения на този проблем, за които не сте си и помисляли. Какво е първото нещо, за което се сещате, кога видите палети? Да, вероятно се сещате за камиони, товарене на различен вид стока, складове и т.н. А дали ви е хрумвало, че от палети може да си обзаведете дома? Сигурен съм, че на малцина от вас това е била една от идеите, когато са били в магазина за мебели.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD AIR 2

Истината е, че с малко повече креативност може да направите чудеса и от най-странните неща, а в конкретния случай да си направите дома, поне по мое мнение, много уютен и красив и то за изключително малко пари. Все пак палети може да намерите по складове или да си вземете използвани. [rquote]Това е лесен начин да направите нещо красиво и удобно[/rquote]Ако държите, може да си купите и нови и пак ще ви е по-евтино от готовите мебели, които се продават по магазините.

Снимките, които отделих, показват как от нищо може да направите нещо и как старите палети могат да превърнат дома ви в едно много красиво място. С малко шкурка и боя холът, детската стая, градината или терасата могат да придобият една съвсем друга картина, а спалнята ви може да стане прекрасна, без да се налага да купувате легла за по 2000лв. Дори аз почерпих малко идеи, които мисля да приложа в близките месеци, за да разнообразя малко нещата.

Ако и вие имате идеи за лесно обзавеждане на дома, било то с палети или нещо друго, ще се радвам да споделите в коментарите, защото човек наиситна може да е голям творец и има неща, които със сигурност не са ни идвали като идея, а реално през цялото време са били пред нас.

Pallet Furniture Designs 1 Pallet Furniture Designs 2 Pallet Furniture Designs 3 Pallet Furniture Designs 4 Pallet Furniture Designs 5 Pallet Furniture Designs 6 Pallet Furniture Designs 7 Pallet Furniture Designs 8 Pallet Furniture Designs 9 Pallet Furniture Designs 10 Pallet Furniture Designs 11 Pallet Furniture Designs 12 Pallet Furniture Designs 13 Pallet Furniture Designs 14 Pallet Furniture Designs 15 Pallet Furniture Designs 16 Pallet Furniture Designs 17 Pallet Furniture Designs 18 Pallet Furniture Designs 19 Pallet Furniture Designs 20 Pallet Furniture Designs 21  Pallet Furniture Designs