Oppo N3

Ново изображение показва дизайна на Oppo N3 – следващият флагман на китайския производител. Снимката се различава доста от това, което видяхме само преди два дни.

В сравнение с предишните изображения, новият дизайн е доста по-консервативен и традиционен. Изглежда, че Oppo N3 ще бъде главно изработен от шлифован алуминий. От лявата страна забелязваме бутона за включване/ изключване, както и два капака, които най-вероятно покриват слотовете за SIM и Micro SD картите. Все пак не изключваме възможността и за работа с две SIM карти.

ВИЖ ОЩЕ: Oppo N3 идва през октомври

В съответствие с предишните слухове, камерата отново има двойна LED светкавица (с два компактни диода), като тук забелязваме и нов мистериозен елемент. Най-вероятно това е инфрачервен сензор, който ще се използва от камерата за изчисляването на разстоянието до фокусирания обект. По подобие на LG G3, въпросният сензор ще позволи по бързо фокусиране и заснемане на изображения, както и по-качествени снимки при ниска осветеност.

От снимката не е съвсем ясно дали камерата на N3 ще има ключовата функция на N1 и N1 mini, а именно възможността да се завърта на 130 градуса, като по този начин основната камера може да се използва за видео разговори или Selfie-та.

Очаква се официално Oppo N3 да бъде представен на 29 октомври в Сингапур, когато ще разберем отговорите на всички въпроси.