LG G4

В XDA бяха пуснати нови снимки, които показват новия флагман на корейския гигант LG, но е твърде вероятно това да не е LG G4, а по-големият му брат, за който се говори от известно време. Става дума за фаблета LG G4 Note. Все още не е ясно кое от двете устройства се вижда на снимките, които изтекоха в мрежата.

ВИЖ ОЩЕ: РЕВЮ НА APPLE IPAD MINI 3

Има и съмнение, че това реално е нещо съвсем различно, защото според някои от снимките и по-конкретно тази, на която се вижда версията на операционната система и други спецификации, номерът на бесбанда включва „M8936“, което означава, че това е телефон със Snapdragon 610. Предполагам на всеки е ясно, че това не е най-мощният чипсет, а за флагман от 2015 г. LG няма как да не си позволи да оборудва телефона с най-доброто.

Каквото и да е това на снимките, със сигурност не е и официална версия на телефона, защото очевидно на гърба пише „Not For Sale“, което обикновено се слага на тестови версии, нямащи финалния дизайн, а понякога и материали. Ако не друго, поне ни е ясно, че това е китайска версия на каквото и да е, защото слотът горе от лявата страна е за антена, която е отличителна черта на китайските версии.

LG-G4-body-leak

Е, за момента все още нямаме нещо финално и LG успяват да запазят тайната почти до финала. До представянето на телефона остават малко над две седмици, когато вече всичко ще е ясно и ще знаем кой и какъв ще е новият флагман на LG.