Ascend Mate 7

Huawei пусна нов рекламен клип, който прави впечатление с интересна и загадъчна визия. Загадъчна, защото не разкрива директно кой точно продукт рекламира – което, разбира се, не означава, че човек не може да се досети, което е и основното майсторство при правенето на такива видеа.

Все повече и повече технологични компании използва подобни прийоми, за да засилят интереса (hype) към предстоящо устройство, без да разкриват конкретни детайли. По принцип обаче тези клипове са доста по-кратки и ниско бюджетни от видеото на Huawei.

Почти със сигурност тук става въпрос за Ascend Mate 7. Основните характеристики на предстоящия смартфон са 6-инчов FullHD дисплей, мощният процесор HiSilicon Kirin 920 и 13-мегапикселова камера. Най-голямото доказателство, че видеото е подгряваща реклама на Ascend Mate 7, е използването на числото „7“ на няколко места. Освен това забелязваме и фитнес гривна, както и нова Bluetooth слушалка. За момента нямаме повече информация за аксесоарите на Huawei, но пълната информация и за трите устройства ще научим по време на IFA съвсем скоро.