iWatch

iWatch

Спекулациите за iWatch не са от вчера, но досега няма конкретни доказателства за съществуването му. Тим Кук, главният изпълнителен директор на Apple, също намекна за “ нови продуктови категории” и това засили слуховете, че тази година ще видим умния часовник на компанията.

Само преди няколко дни Nike съкрати голяма част от екипа, работещ по Fuel Band и това доведе до нови спекулации за бъдещ конфликт на интереси между гривната и бъдещия iWatch. Разбира се, появиха се и множество концепции, които показват виждането на дизайнерите за бъдещия часовник, но тази, която искам да ви покажа днес е наистина интересна. Нещо повече, екипът стоящ зад нея е отишъл още по-далеч, създавайки сайт, подобен на този на Apple и рекламирайки функциите на часовника и дори няколко рекламни клипа посветени на него.

iWatch

iWatch


Концепцията определено изглежда реалистично. Дизайнерите са предвидили дори няколко разцветки за бъдещия часовник – черно, бяло и златисто, а и рекламата е на ниво. Всъщност никой не може да бъде сигурен какви са намеренията на Apple и дали въобще ще видим iWatch тази година, но ако това се случи, идеята за извит дисплей не е никак лоша, нали?