камера

LG имат желанието да направят флагман, който да притежава най-добрата камера през тази година и са на път да го постигнат. Последната информация, която бе обявена от корейския производител е, че LG Innotek, звеното занимаващо се с изработването на компонентите, е стартирало производството на нов камера модул за LG G4. Той ще бъде с 16МР сензор, а както вече знаем, блендата ще бъде на 1.8, което ще даде значително предимство на LG G4.

По думи на компанията, с новата технология камерата на G4 ще може да поглъща до 80% повече светлина, отколкото можеше тази на LG G3. В допълнение, след като селфито стана толкова важно и всички производители залагат много на него, предната камера вече ще е 8МР. От видеото, в което корейците разкриха малко повече за новия си интерфейс, стана ясно, че менюто на камерата също ще понесе малко промени, като вече ще има и Pro режим, с който ще има повече ръчен достъп до настройките, ако някой реши да експериментира.

Това е всичко, което знаем на този етап. До обявеното събитие на LG има още 20 дни, така че скоро може да очакваме и още интересни новини около новия флагман.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS